Diefstal beveiliging

Waarom het Regent Bike Track en Trace motor en scooter systeem?
De brom-en motorfietsen branche kenmerkt zich door het hoogste percentage diefstallen. Een motor, brommer of scooter staat hoog op het verlanglijstje van het dievengilde. Dit komt niet alleen doordat het gaat om eenvoudig te verkopen objecten maar meer nog doordat een brommer, motor of scooter vaak eenvoudig te stelen is. Door middel van sloten en alarmsystemen kan men de veiligheid van het voertuig iets verhogen maar de response op het alarm komt voor de makkelijk te verplaatsen (op te tillen) motor, scooter of brommer vaak te laat.

 

De Regent Bike Track en Trace motor en scooter module
Zeker bij een motor, brommer of scooter is dus tracking en tracing het meest effectieve beveiligingsmiddel.
De Regent Bike Tracker is door zijn compacte formaat op veel manieren te verbergen in een motor, brommer of scooter en is niet te detecteren door detectieapparatuur van de dief. De Bike tracker combineert een geavanceerd anti-diefstal alarm via gsm met een feilloze positiebepaling zelfs op de meest afgeschermde locaties. De Regent Bike track & trace systemen zijn verkrijgbaar in bedrade-en draadloze versies. Kortom, een veelzijdig Track en Trace motor en scooter systeem voor uw tweewielers!

Uitgebreide informatie over de verschillende modellen kan je vinden op trackentraceregent.nl/wp-content/documenten/REGENT_FOLDER_BIKETRACKER.pdf

Wat is Track & Trace ?

Track en trace is een systeem waarmee u elk willekeurig object kunt traceren.
Het elektronische volgsysteem werkt op basis van GPS (Global Positioning System), GSM (Global System for Mobile communications) en LBS (Location Based Services) gecombineerd in een zeer geavanceerd apparaat waarmee u in geval van vermissing het object met daarin de track en trace module kunt lokaliseren. Hierdoor kunt u er, in nauwe samenwerking met politiediensten,  voor zorgen dat het object na vermissing of ontvreemding zo snel mogelijk terugbezorgd kan worden bij de rechtmatige eigenaar.

Hoe werkt Regent track en trace?
De track en trace module in het object wordt automatisch in werking gezet door de ‘slimme’ bewegingssensor in de tracker en/of het activeren van een contactaansluiting in het te beveiligen object zelf. Bij diverse modellen kunt de positie van het object zelf oproepen via uw persoonlijke webpagina.

Door middel van deze techniek wordt de kans dat het vermiste voertuig wordt teruggevonden aanzienlijk verhoogd. In de praktijk blijkt dat de kans op het terugvinden van het voertuig nagenoeg 100% is (bron: VEBON). Garanties zijn echter niet te geven.