Leveringsvoorwaarden


Bezorgkosten
Bij alle bestellingen word € 7,50 aan verzendkosten in rekening gebracht.

Ideal
Ideal is de makkelijkst manier van betalen op Internet. Betaal eenvoudig en veilig met internetbankieren van uw eigen bank.

Overboeking
Heeft u gekozen voor overboeking, maakt de klant het factuurbedrag over naar de rekening van Rob's Accessoires. De klant ontvangt hiervan geen ontvangstbevestiging. De order wordt verzonden zodra de betaling is voldaan. De bankgegevens van Rob's Accessoires worden de klant in de bevestigingsemail van zijn of haar bestelling toegezonden.

Verzending naar buitenland
Voor verzending naar het buitenland gelden andere verzendkosten. Deze worden de klant per email toegezonden.

Verzending in Nederland

Wij verwerken uw bestelling zo snel als dat mogelijk is. In de meeste gevallen is dit binnen een week, mocht het langer duren staat dit onder de omschrijving bij het bestelde artikel of krijgt u hierover bericht en kunt u ervoor kiezen eventueel de bestelling te anuleren.Rob's accessoires verzend met DPD. 

De afbeelding kan iets afwijken van het geleverde product, prijswijzigingen voorbehouden.

De kosten van retour zendingen zijn net als de verzendkosten ten alle tijden voor  de klant. De retouren worden alleen geaccepteerd binnen 14 dagen in de originele verpakking. Bij retour/ geld terug berekenen wij 10% handelings kosten.

Afgeprijsde en gebruikte artikelen kunnen niet retour, bij twijfel bent u altijd bij ons in de winkel altijd welkom om te passen