Winter motorhoezen

Het word weer weer om je motor toe te dekken, wij hebben niet alleen #motorhoezen, maar ook #scooterhoezen en #quadhoezen. Hier drie voorbeelden: 

Stofbescherming voor in de garage 
Hebt u een plaatsje in de garage voor uw liefje? Prima, maar hoe zit dan met stof en spinnenwebben? Daar hebben wij de indoor hoezen voor. De zachte binnenbekleding beschermt verf en chroom, de ademende stof voorkomt condensvorming. 

http://www.robsacc.nl/accessoires/Details/5879?cat=all-road&catId=35&product=oxford-dormex

5-sterren comfort voor buiten  De stevige, UV-bestendige hoes is waterdicht, maar ook ademend. Ventilatieopeningen op stuurhoogte zorgen bovendien voor een droog klimaat. Aan de binnenkant beschermt zacht vlies tegen krassen. Het onderste, gedeelte van de hoes is hittebestendig. Een elastiek in de zoom garandeert een stevige pasvorm, zelfs bij stormachtig weer. 

http://www.robsacc.nl/accessoires/Details/2408?cat=all-road&catId=35&product=oxford-rainex

Voorbeeld van een Quadhoes:

http://www.robsacc.nl/accessoires/Details/7073?cat=motorhoezen&catId=35&product=moose-dura

En voor de scooter:

http://www.robsacc.nl/accessoires/Details/8829?cat=motorhoezen&catId=35&product=scooterhoes

Roestbescherming 
Nog een tip tot slot: hoe droger de lucht onder de hoes, hoe kleiner de kans dat roest de motorfiets te pakken krijgt. Zet je de motor de hele winter weg, spuit deze dan even lekker in met WD-40, of met diesel olie, giet een liter in een plantenspuit, goedkope maar doeltreffende oplossing.